, ,


Ο Άνθρωπος που εφηύρε το Μέλλον – Αφιέρωμα στον Νίκολα Τέσλα!

Μην χάσετε την παρουσίαση – αφιέρωμα στον Άνθρωπο που αναδιαμόρφωσε το Μέλλον της Ανθρωπότητας με τις ανακαλύψεις του, τον Σπουδαίο Επιστήμονα Νίκολα Τέσλα!!

Περιγραφή:
«Αν αναζητούσαμε ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα ανθρώπου μέσα στην ιστορία για να αποδείξουμε ότι η επιστήμη και η ηθική μπορούν όχι μόνο να συμβιώνουν αλλά και να συνεργάζονται, ο Σέρβος* επιστήμονας Νίκολα Τέσλα θα ήταν, ίσως ο πρώτος στη λίστα μας. Οραματίστηκε την «ελεύθερη ενέργεια», κατέστρεψε την περιβόητη ακτίνα θανάτου που εφηύρε όταν συνειδητοποίησε ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τρόπο καταστροφικό για την ανθρωπότητα και αγνόησε τον πακτωλό χρημάτων που του πρόσφεραν επιχειρηματίες για να αποκτήσουν το υπερόπλο του. Ο τρόπος με τον οποίο έζησε φανερώνει έναν οραματιστή, έναν άνθρωπο που μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής του και με μεγάλο προσωπικό κόστος υπερασπίστηκε τα ιδανικά του και υπηρέτησε την ανθρωπότητα μέσα από την επιστήμη του.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Γεια σας, λόγω υψηλής επισκεψιμότητας στο event, θα χρειαστεί να δήλωση συμμετοχών με βάση τους πρώτους 150 που θα πατήσουν «going” στην εκδήλωση της Τετάρτης και τους πρώτους 150 σε αυτήν της Πέμπτης.

Αγίου Μελετίου 29 – Κυψέλη – Αθήνα
τ. 210 82 31 301
κ. 6980 958 137

Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by MindHack News

Παράξενα νέα από τον Ελληνικό χώρο της Εναλλακτικής αναζήτησης αλλά και το εξωτερικό, ειδήσεις και σύντομα άρθρα από την Ομάδα Mindhack News

Comments

Loading…

αρχαία πόλη

Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη των Μάγια!

Δίσκος της Φαιστού

Αποκρυπτογραφήθηκε τελικά ο Δίσκος της Φαιστού;