, ,

Παρουσίαση των Βιβλίων του Ευγένιου Γιαρένη

Πρώτη παρουσίαση των δύο νέων βιβλίων του Ευγένιου Γιαρένη: “Η Δύναμη του Μεγάλου Νου” & “Αβαντούτα Γκιτά – Το Τραγούδι της Ελεύθερης Ψυχής”, που κυκλοφορούν απ’τις εκδόσεις “Πύρινος Κόσμος”!

~ Συμμετέχουν ~
Ο ψυχίατρος Ioannis Avgoustatos, ο σκηνοθέτης Ηλίας Φραγκάκης, οι οποίοι θα μιλήσουν με τον συγγραφέα για την μη-δυαδική ινδική φιλοσοφία και τη σχέση της με την δυτική εσωτερική παράδοση και η ηθοποιός Annita Kagalou, η οποία θα διαβάσει αποσπάσματα των βιβλίων.

Πότε: Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, ώρα 11:30
Που: “ΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ” Σόλωνος & Ιπποκράτους 16, Αθήνα

~ Είσοδος Ελεύθερη ~

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Loading…

μεταφυσικές

Η Ιστορία των “Σιωπηλών” Gibbons : Οι τρομερές ιδιότητες των δίδυμων

Διάσταση

Ο Σταυρός του Dali και η Τέταρτη Διάσταση