, ,

Μαθήματα στην Γλώσσα των Αγγέλων του Ντη

Μαθήματα στην Γλώσσα των Αγγέλων του Ντη: Θέλει κάποιος να μάθει την Γλώσσα που χρησιμοποιούσαν οι Άγγελοι που ήλθαν σε επαφή με τον Dr. John Dee και το E. Kelley;

Το Doc  Solomon’s δίνει την ευκαιρία σε όποιον ενδιαφέρεται μέσω 14 μαθημάτων που στηρίζονται στα δύο καταπληκτικά βιβλία του διεθνούς φήμης ερευνητή και συγγραφέα Aaron Leitch The Angelical Language και ειδικά στο δεύτερο μέρος όπου αναλύεται η αγγελική γλώσσα.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: Doc Solomon’s

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

Γιγάντιοι σκελετοί

Γιγάντιοι σκελετοί: Αληθινή ανακάλυψη ή παράξενη Φάρσα;

Σατανισμός

«Φάκελος» Σατανισμός: Η Σκοτεινή λατρεία στον «Σατανά»