, ,

Ενεργειακές θεραπείες από την «Asteria Healings»

Ενεργειακές θεραπείες από την «Asteria»: Η ενεργειακή θεραπεία Reiki αντλεί συμπαντική ενέργεια για την διευκόλυνση της ίασης φυσικών, νοητικών και συναισθηματικών διαταραχών. Το Σαμανικό Reiki κάνει χρήση του Σαμανικού τυμπάνου (ένα είδος ηχοθεραπείας), ενω το Αιγυπτιακό Reiki – Isis Reiki απευθύνεται κυρίως σε γυναίκες και όσους αναζητούν τη μητρική στοργή.

Η Σαμανική Θεραπεία βασίζεται στις αρχέγονες θεραπευτικές παραδόσεις των Σαμάνων μέσω journeying/trance. Είναι μια μέθοδος βαθιάς θεραπείας που κάνει χρήση του διαλογιστικού ταξιδιού, του ήχου, τεχνικών καθαρισμού/εξαγνισμού, ζώων-οδηγών, επανάκτησης ψυχικών θραυσμάτων κ.α.

Οι Ενεργειακοί Καθαρισμοί μπορούν να γίνουν σε χώρους ή αύρες ατόμων, ζώων ή αντικειμένων. Σκοπό έχουν να αποβάλλουν την αρνητική ενέργεια προερχόμενη από ανθρώπους ή οντότητες.

H Θεραπευτική Κρυσταλλομαντεία είναι ένα εργαλείο σκαναρίσματος και διαβάσματος του σώματος, των τσάκρας, και των ανισορροπιών που υπάρχουν γενικότερα στη ζωή του ανθρώπου. Μέσω αυτής δίνονται απαντήσεις για τυχόν προβλήματα αλλά και συμβουλές θεραπείας.

Ενεργειακές θεραπείες Asteria Healings (γίνονται και εξ αποστάσεως): Reiki (Παραδοσιακό, Σαμανικό, Αιγυπτιακό), Σαμανική Θεραπεία, Ενεργειακοί Καθαρισμοί, Θεραπευτική Κρυσταλλομαντεία.
Η Asteria είναι πιστοποιημένη Ενεργειακή και Σαμανική Θεραπεύτρια με σπουδές πάνω στο Reiki, τον Σαμανισμό και την Κρυσταλλοθεραπεία σε σχολές του Ηνωμένου Βασιλείου. Προσφέρει, πέραν από τη θεραπεία, και υπηρεσίες μαντείας και ενεργειακού καθαρισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο mail της asteria healings : asteriahealings@gmail.com

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Loading…

Γιόγκα

Αρχαία πρακτική Γιόγκα προστατεύει τον Εγκέφαλο

Συνέδριο Ακαδημαϊκής Παραψυχολογίας

Στην Αθήνα το Παγκόσμιο Συνέδριο Ακαδημαϊκής Παραψυχολογίας