, ,

Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία

»…All that you have been imagining was illusion – except the calling of the dead».

Με αυτή τη χαρακτηριστική φράση καταλήγει μία από τις πιο διάσημες Ιστορίες φαντασμάτων του Λευκάδιου Χερν, που συμπεριλαμβάνεται σε αυτή τη νέα έκδοση, η οποία περιέχει υπερφυσικές ιστορίες από τρεις διαφορετικές συλλογές του Ελληνοϊρλανδού συγγραφέα – εκείνου που μύησε τους δυτικούς αναγνώστες στον παράξενο κόσμο των οπτασιών, των στοιχειών και των άλλων αλλόκοτων πλασμάτων της ιαπωνικής παράδοσης..

Με αφορμή τα γενέθλια του Λευκαδίτη συγγραφέα στις 27 Ιουνίου, οι εκδόσεις Ars Nocturna παρουσιάζουν την ανθολογία »Ιστορίες Φαντασμάτων από την Ιαπωνία», την Τρίτη 27 Ιουνίου, στις 8.00μμ, στο Cafe-πολυχώρο Αίτιον.

Στην παρουσίαση συμμετέχουν οι συντελεστές του βιβλίου Μαρία Γιακανίκη, Αριστέα Λέκκα, Ανδρέας Μιχαηλίδης και Τέτη Σώλου.

Σελίδα Εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

Αιματηρές Τελετές

Οι Αιματηρές Τελετές & οι Σφυρίχτρες Θανάτου των Αζτέκων

Μυθικά πλάσματα

Μουσείο Κρυπτιδίων γεμάτο Μυθικά πλάσματα : Αλήθεια ή Hoax;