,

κυνηγός Εξωγήινων χάνει την ζωή του μυστηριωδώς..

Ο Max spiers ήταν ένας κυνηγός Εξωγήινων που μάλιστα είχε την φήμη ενός σοβαρού ερευνητή θεωριών συνωμοσίας. Πριν από τρία χρόνια έχασε την ζωή του στην Πολωνία όπου είχε ταξιδέψει για να μιλήσει σε μία διάλεξη. Μία μέρα αργότερα ανακαλύφθηκε νεκρός.

Μάλιστα ο πατέρας του έστειλε ένα μήνυμα στην μάνα του αναφέροντας πως ο γιός τους έχει μπλέξει σε μπελάδες, αφού ερευνούσε τις ζωές διασήμων και διάφορα ανεξήγητα φαινόμενα και θεωρίες συνωμοσίας. Το παράδοξο της υπόθεσης είναι το γεγονός πως ενώ οι αρχές επιβεβαίωσαν πως πέθανε από φυσικά αίτια, νέες έρευνες αποδεικνύουν πως δεν γνωρίζει κανείς ακόμη τον τρόπο με τον οποίο έχασε τη ζωή του, και ενώ οι γονείς του αναφέρουν πως έχουν εξαφανιστεί τα αρχέια στον υπολογιστή του και η κάρτα του κινητού του..

Πηγή

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Αποστόλης Χειρδάρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Γραφικές Τέχνες. Η ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο της Εναλλακτικής Αναζήτησης για πάνω από μία δεκαετία ξεκίνησε με την δημιουργία του paranormal.gr και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξή του στην ιδέα της νέας ιστοσελίδας mindhack.gr. Διατηρεί το κανάλι Weirdo στο Youtube με videos του παράξενου ,ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του συγγραφική απόπειρα στην Συλλογή Διηγημάτων με τίτλο "H Πτώση των Θεών". Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει στο ένθετο Περιοδικό "Φαινόμενα"

Comments

Loading…

Εσύ έχεις ακούσει μουσική 8 διαστάσεων;