, ,


Οι μάσκες της χαράς και της Τύχης στο Μουσείο Ηρακλειδών

Απόκριες στο Μουσείο Ηρακλειδών Για παιδιά ηλικίας 8 ετών και άνω!

Η χρονιά του Πετεινού τελειώνει, το Τριώδιο άνοιξε κι εμείς είμαστε έτοιμοι να μασκαρευτούμε για να υποδεχτούμε με κέφι και χαρά το Νέο Κινεζικό Έτος του Σκύλου!

Απόκριες στο Μουσείο Ηρακλειδών Ελάτε να γιορτάσουμε μαζί την Κινεζική Πρωτοχρονιά με καρναβαλική διάθεση σε μια έκρηξη χρωμάτων και σχημάτων, φτιάχνοντας μάσκες της Χαράς και της Τύχης!

Μαζί, θα εξερευνήσουμε τα επιβλητικά προσωπεία του κινεζικού πολιτισμού, άλλα φιλικά και αστεία, άλλα τρομαχτικά και παράξενα, και θα ανακαλύψουμε τη σαγηνευτική δύναμη της μάσκας.

Αντλώντας έμπνευση από την αγαπημένη μας κινεζική φιγούρα, θα «χτίσουμε» τον πιο εντυπωσιακό χαρακτήρα, δημιουργώντας τη δική μας αποκριάτικη μάσκα με μοναδικές γκριμάτσες, γεμάτη αντιθέσεις, συμμετρίες, μοτίβα και σχήματα, με σινική μελάνη, νερομπογιές, παστέλ, κορδέλες, χαρτόνια και πούλιες.

Σχεδιασμός & Επιστημονική επιμέλεια, Ρωξάνη Γιάννου RoxRox InFluxεικαστικός

Είσοδος ελεύθερη. Απαραίτητη η έγκαιρη προσέλευση λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων – Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Σελίδα Εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Αποστόλης Χειρδάρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Γραφικές Τέχνες. Η ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο της Εναλλακτικής Αναζήτησης για πάνω από μία δεκαετία ξεκίνησε με την δημιουργία του paranormal.gr και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξή του στην ιδέα της νέας ιστοσελίδας mindhack.gr. Διατηρεί το κανάλι Weirdo στο Youtube με videos του παράξενου ,ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του συγγραφική απόπειρα στην Συλλογή Διηγημάτων με τίτλο "H Πτώση των Θεών". Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει στο ένθετο Περιοδικό "Φαινόμενα"

Comments

Loading…

Σύμπαν

Με ποιούς τρόπους μπορεί να καταστραφεί το Σύμπαν;

αρχαία πόλη

Ανακαλύφθηκε αρχαία πόλη των Μάγια!