Mindhack.gr

Η Ομαδα του Mindhack

Ο Αποστόλης Χειρδάρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Γραφικές Τέχνες. Η ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο του παραφυσικού τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε με την δημιουργία του paranormal.gr και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξή του στην ιδέα της νέας ιστοσελίδας mindhack.gr. Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει στο ένθετο Περιοδικό "Φαινόμενα"

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Παράξενα νέα από τον Ελληνικό χώρο της Εναλλακτικής αναζήτησης αλλά και το εξωτερικό, ειδήσεις και σύντομα άρθρα από την Ομάδα Mindhack News

Η Άρτεμις Βελούδου κατάγεται από τον Πειραιά και σπούδασε Ιστορία, αλλά ζει και εργάζεται ως σήμερα στην Άνοιξη, ως διαχειρίστρια εταιρειών. Από μικρή ηλικία ο φόβος του άγνωστου της ασκούσε μεγάλη έλξη, έτσι αποφάσισε να μελετάει κάθε τι το υπερφυσικό και εναλλακτικό. Δραστηριοποιείται επίσης συγγραφικά, στο είδος της φανταστικής λογοτεχνίας και δη του μεταφυσικού. Αγαπάει το διάβασμα, τα ταξίδια και τον κινηματογράφο, ενώ η προβληματική που την απασχολεί στη ζωή της είναι το ζήτημα του θανάτου.

Χαμένη στον 21ο αιώνα ψάχνω την δική μου αλήθεια έξω από τον χώρο των Πολιτικών Επιστημών και του ΑΠΘ. Η αρχαιολογία και η επιστήμη πάντρεψαν στο μυαλό μου ,σαν παιδί, το παρελθόν με το μέλλον και έκτοτε ό,τι βρίσκεται εκεί ανάμεσα με περιμένει να γνωριστούμε. Πλέον αφήνω το ένστικτο μου να με καθοδηγεί, έχοντας φύλακα τους λίθους μου και τη συνείδηση μου.

Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και μουσική τεχνολογία. Είναι εξερευνήτρια του μεταφυσικού, το εναλλακτικού και των διδασκαλιών του εσωτερισμού/αποκρυφισμού. Αγαπάει το φανταστικό, τη συγγραφή και τη φύση.

Τα βιβλία ήταν πάντα οι καλύτεροι της φίλοι. Τριγυρνάει στους δρόμους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο και έχει Πτυχίο Δημοσιογραφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.Φτιάχνει αφίσες και κολάζ, της αρέσει να κάθεται στο πάτωμα-πίνοντας dry martini ή ζεστή σοκολάτα-λατρεύει τα ταξίδια, τις εικονογραφήσεις, τη βροχή και τη gothic/rock μουσική. Θα προτιμούσε να ζει σε κάποια άλλη εποχή.Πιστεύει ότι δαίμονες, φαντάσματα, πνεύματα, στοιχειά και ξωτικά κυκλοφορούν ανάμεσα μας. Η συνέχεια προβλέπεται μακάβρια…!

Γεννημένος το 1986, με καταγωγή από τον Πύργο Ηλείας και με σπουδές πάνω στην τέχνη της Αγιογραφίας και της Ζωγραφικής. Από μικρή ηλικία, το άγνωστο και τα μυστήρια του, δεν αποτέλεσαν ποτέ φόβος όπως συμβαίνει στα περισσότερα παιδιά. Αν και στον 21ο αιώνα, τα βιβλία συνεχίζουν να αποτελούν την καλύτερη παρέα και πηγή έμπνευσης για νέες χειρόγραφες δημιουργίες. Με καθοδηγητή το ένστικτο, η αναζήτηση μου μέσα σε έναν κόσμο που δεν είναι αυτό που θέλει να φαίνεται, ελπίζω πως η Παλιά Γνώση των Παλαιών Τρόπων θα επανέλθουν.

Η Αγγελική Ράδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1979, όπου σπούδασε δημοσιογραφία. Εργάστηκε στα περιοδικά God&Religion και Press των εκδόσεων Τερζόπουλου και αργότερα στα έντυπα Strange και Μυστική Ελλάδα, ενώ συνεργάζεται με το περιοδικό Mystery. Με κείμενα της έχει συμμετάσχει στο βιβλίο Φαντάσματα (Εκδόσεις Άγνωστο) και Αορατότητα (Εκδόσεις Αρχέτυπο). Γράφει τη σειρά βιβλίων "Οι Σκοτεινές Ιστορίες του Νεαρού Πόε" που κυκλοφορούν απ' τις εκδόσεις Polaris.Αυτή την περίοδο αρθρογραφεί για το mindhack και τη Nyctophilia.gr, όπου και διατηρεί προσωπική στήλη με τον τίτλο "Penumbra".

Ο Γιάννης Τραπεζόντας γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Πλέον κατοικεί στα Χανιά, όπου και σπουδάζει στο Πολυτεχνείο Κρήτης. Ασχολείται εδώ και αρκετό καιρό με διάφορα είδη συγγραφής. Πιστεύει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ έτσι όπως φαίνονται και ότι τίποτα δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο.

Η Φράνση Παπουτσάκη γεννήθηκε το 1976 στη Νεάπολη Εξαρχείων, κάτω από τον αστερισμό του Σκορπιού. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο Κοινωνικών & Πολιτικών Επιστημών, στο τμήμα Κοινωνιολογίας. Μια από τις εργασίες που εκπόνησε είχε ως θέμα: “Οι ανθρώπινες σχέσεις μέσα από την προοπτική του παραλόγου κατά τον Α. Camus” . Ξεκίνησε τη διδακτορική της διατριβή με τίτλο “Οι κοινωνικές αναπαραστάσεις της αυτοκτονίας στον κινηματογράφο”, την οποία άφησε σκοπίμως ημιτελή. Οι ιστορίες της έχουν κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονικά site, όπως το BOOKBAR, το CHALICE και το NYCTOPHILIA καθώς επίσης, στα έντυπα λογοτεχνικά περιοδικά ΚΛΕΨΥΔΡΑ και ΣΟΔΕΙΑ. Όταν δεν γράφει, αρθρογραφεί στο NYCTOPHILIA και στο MINDHACK έχοντας ως θέμα το παράδοξο της μεταφυσικής. Έχει συμμετάσχει στις ανθολογίες «Θύελλα στο Χρόνο», «Θρύλοι του Σύμπαντος ΙΙΙ, IV», «Θεοί του Ατμού: Steampunk Οράματα», «Once upon a time», «Πτώση των Θεών: Διηγήματα εμπνευσμένα από το έργο του H.P.Lovecraft», «Κόκκινος Θάνατος: Ιστορίες εμπνευσμένες από το έργο του Edgar Allan Poe” και «Το ξύπνημα: Η πρώτη ανθολογία ελληνικού διηγήματος με ζόμπι» των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές, από τις οποίες κυκλοφόρησε το 2014, η προσωπική της νουβέλα «Hide and Seek». Από το Μάρτιο του 2017 κυκλοφορεί το νέο της βιβλίο με τίτλο LITTLE STEPS TO HELL από τις εκδόσεις Λυκόφως. Τα μεγάλα της πάθη εκτός από την πένα της είναι οι ξένες γλώσσες, η κιθάρα της, η blues μουσική, ο βωβός, ο retro και ο cult κινηματογράφος, οι πολεμικές τέχνες και η yoga πρακτική την οποία βιώνει και διδάσκει. Γράφει και ζει στην Αθήνα.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα σε μία εποχή που παρόλο τις άσχημες πτυχές της έχει και μια κρυφή ομορφιά.. Σπούδασα marketing στην Αθήνα με ισχυρή και ακλόνητη επιθυμία στο «άγνωστο» ερευνώντας στα πιο ασυνήθιστα μονοπάτια του. Με την ομάδα του mindhack θα συνεχίσουμε αυτό το όμορφο και συναρπαστικό ταξίδι…

Η Ιλέην Ρήγα γεννήθηκε στο Μόντρεαλ του Καναδά, αλλά μεγάλωσε και ζει στην Σπάρτη. Απόφοιτος Γαλλικής Φιλολογίας Αθηνών, με αγάπη για την συγγραφή και τη λογοτεχνική μετάφραση. Υπήρξε μεταφράστρια και αρθρογράφος στο διεθνές site Global Voices Online, ενώ τώρα διαχειρίζεται και αρθρογραφεί στη Nyctophilia.gr. Λατρεύει τον E. A. Poe και τη λογοτεχνία τρόμου, ενώ αναζητά έμπνευση στις σκοτεινές γωνιές των ονείρων, εκεί όπου όταν πέφτει φως κανείς δεν είναι πλέον ασφαλής. Διηγήματά της έχουν διακριθεί στα βραβεία "Larry Niven" των εκδόσεων Συμπαντικές Διαδρομές.

Γεννηθηκα πριν απο 40 χρονια στον Πειραια. Τα τελευταια 14 χρονια μενω στην Κερκυρα και εργαζομαι σαν τρ,υπαλληλοs. Αυτα περι βιοπορισμου, γιατι στον ελευθερο μου χρονο χανομαι στην Αστρονομια, την Κοσμολογια, την Αστροβιολογια και τουs Εξωπλανητεs

To Top
Download Premium Magento Themes Free | download premium wordpress themes free | giay nam dep | giay luoi nam | giay nam cong so | giay cao got nu | giay the thao nu