, ,

Ομιλία με θέμα : Η Μεταφυσική του Χορού

Την επόμενη Τετάρτη ο Ψυχολόγος/Συγγραφέας Γιώργος Ιωαννίδης θα  πραγματοποιήσει την νέα του ομιλία στην Αθήνα με θέμα την Μεταφυσική , με βάση πάντα την Πλατωνική Φιλοσοφία και την Ψυχολογία του Βάθους και σας καλεί να συντονιστείτε στους ρυθμούς της Κοσμικής Αρμονίας.

Όλα στη φύση κινούνται, όπως ο άνθρωπος χορεύει σε μίμηση των άστρων που περιστρέφονται στον ουρανό. Ο χορός είναι μια απελευθέρωση από το καθημερινό καθώς μας εισάγει σε μια νέα σχέση με το θείο ως το αιώνιο, ατάραχο κέντρο που μελωδεί τον κοσμικό ρυθμό τον οποία η ψυχή καλείται να αφουγκραστεί και να συντονιστεί.

Την εσωτερική αυτή εργασία θα ανακαλύψουμε μέσα από την Πλατωνική φιλοσοφία, την Ελληνική μυθολογία και την σύγχρονη Ψυχολογία του Βάθους με ομιλητή τον ψυχολόγο και συγγραφέα Γιώργο Ιωαννίδη.

Τετάρτη, 21 Δεκεμβρίου στις 7:45 μ.μ. – 10 μ.μ.

Αίθουσα Λατρευτικής Κοινότητας ΛΑΒΡΥΣ (Λένορμαν 98, 1ος όροφος)

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Δείτε την Σελίδα της Εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Αποστόλης Χειρδάρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Γραφικές Τέχνες. Η ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο του παραφυσικού τα τελευταία χρόνια ξεκίνησε με την δημιουργία του paranormal.gr και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξή του στην ιδέα της νέας ιστοσελίδας mindhack.gr. Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει στο ένθετο Περιοδικό "Φαινόμενα"

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

Ενέργεια

Η Εσωτερική Ενέργεια και τα Τσάκρα

Γιγάντιοι σκελετοί

Γιγάντιοι σκελετοί: Αληθινή ανακάλυψη ή παράξενη Φάρσα;