, ,


Η Λειτουργία της Φαντασίας στη Λογοτεχνία – Διάλεξη/Συζήτηση

Διάλεξη με θέμα: «Η λειτουργία της Φαντασίας στη λογοτεχνία: Ομιλία και συζήτηση για τη συγγραφή» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018 και ώρα 19:30, στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, από την Ευλαμπία Τσιρέλη (Evlampia Tsireli – READ ME by Evlampia Tsireli– Εργαστήρι Συγγραφής Imaginarium).

Προλογίζει και συντονίζει ο Μίνως Αθανάσιος Καρυωτάκης, συγγραφέας, δημοσιογράφος.

H Ευλαμπία Τσιρέλη είναι συγγραφέας, εκπαιδευτικός δευτεροβάθμιας, Υπ. Διδάκτωρ Βιβλικής Θεολογίας Α.Π.Θ. και καθηγήτρια συγγραφής & επιμέλειας κειμένου. Ειδικεύεται στους μύθους και τα σύμβολα, ενώ μελετά εις βάθος τη Λογοτεχνία. Μεταξύ άλλων δραστηριοτήτων της, αποτελεί μέλος της οργανωτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Φαντασίας Fantasmagoria που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης, ενώ συντονίζει και τη Λέσχη Φανταστικής Λογοτεχνίας στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Περισσότερα για αυτήν μπορείτε να μάθετε εδώ:

https://tsirelievlampia.wordpress.com/

https://auth.academia.edu/EvlampiaTsireli

http://www.biblionet.gr/author/106737/Ευλαμπία_Τσιρέλη

Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Αποστόλης Χειρδάρης γεννήθηκε στον Πειραιά και σπούδασε Γραφικές Τέχνες. Η ενεργή ενασχόλησή του με τον χώρο της Εναλλακτικής Αναζήτησης για πάνω από μία δεκαετία ξεκίνησε με την δημιουργία του paranormal.gr και είχε ως αποτέλεσμα την εξέλιξή του στην ιδέα της νέας ιστοσελίδας mindhack.gr. Διατηρεί το κανάλι Weirdo στο Youtube με videos του παράξενου ,ενώ έχει πραγματοποιήσει την πρώτη του συγγραφική απόπειρα στην Συλλογή Διηγημάτων με τίτλο "H Πτώση των Θεών". Κατά το παρελθόν έχει αρθρογραφήσει στο ένθετο Περιοδικό "Φαινόμενα"

Comments

Loading…

Πέμπτη Εποχή

O Γιάννης Μαρτζούκος μιλάει στο Mindhack για την Πέμπτη Εποχή

Μάγια

Ανακαλύφθηκε τo υποθαλάσσιο σπήλαιο των Μάγια