, ,

Αφιέρωμα για 20 χρόνια ζωής του Harry Potter στο Death Disco!

Tα Reflections επιστρέφουν για 5η σεζόν στο Death Disco με ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 20 χρόνια ζωής του μοντέρνου μύθου.. Harry Potter

Τα Reflections επιστρέφουν για 5η σεζόν στο Death Disco ξεκινώντας με ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 20 χρόνια ζωής του μεγαλύτερου μοντέρνου μύθου,του Harry Potter!!!

Ομιλίες,αφηγήσεις,musical performance,artwork,αναμνηστικό δώρο και….το καπέλο επιλογής συνθέτουν μια βραδιά γεμάτη ποτερικές εκπλήξεις!

Λίγο πριν την κυκλοφορία δυο νέων βιβλίων από το σύμπαν της Ρόουλινγκ απαντάμε σε ερωτήματα όπως το πόσο »παιδικό» είναι τελικά ένα ανάγνωσμα το οποίο θεωρείται »παιδικό παραμύθι»,ανατρέχουμε ξανά στις κινηματογραφικές μεταφορές των βιβλίων,καταπιανόμαστε με την all time classic απορία του πόσο κοντά ήταν ο Χάρι Πότερ με τα Books Of Magic της Vertigo,απολαμβάνουμε μια μοναδική χορωδία σε στιγμές από τα themes των soundtracks.

Συμμετέχουν:

Ανδρέας Μιχαηλίδης
Γιώργος Χατζηκυριάκος
Μιχάλης Γεωργοστάθης
Κωνσταντίνος Καραγεωργίου & η ομάδα του(και το καπέλο επιλογής)

& για πρώτη φορά η συγγραφέας Δέσποινα Μάντζαρη!!

handmade stuff by Effie’s World

ΠΕΜΠΤΗ 7/9/17
ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 20:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!!!

DEATHDISCO
Ωγύγου 16 και Λεπενιώτου 24, Ψυρρή
ΗΣΑΠ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΘΗΣΕΙΟ / ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ
ΜΕΤΡΟ: ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Δείτε την σελίδα της Εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Loading…

Κούφια Γη

Οι Μυστικές αποστολές στην Κούφια Γη & Η Υπόγεια πολιτεία Αγκάρθα

Δρυίδες

Δρυίδες: Οι Άγνωστοι Κέλτες Σοφοί & η Μαγεία τους