Η Jemma Press γιορτάζει τα 20 χρόνια βιβλίων & κόμικς σε μία γιορτή του Fantasy που δεν πρέπει να χάσεις.Το event θα γίνει στον χώρο των εκδόσεων στις 16/12!

Είναι παράξενο να βλέπεις τους ανθρώπους που έρχονταν πιτσιρικάδες, χρόνια πριν και σε ρωτούσαν τι κόμικς να πάρουν, να μπαίνουν μέσα στο μαγαζί σήμερα, με τα παιδιά τους και να σε ρωτούν το ίδιο πράγμα!  Σαν ένα εξελισσόμενο déjà vu, μια ιδιόμορφη λούπα που ενώ έχεις την εντύπωση πως όλα παραμένουν τα ίδια, διαπιστώνεις πως τα πάντα άλλαξαν και το παιδάκι που έψαχνε τα τεύχη του Conan σήμερα κάνει καριέρα στην Αμερική και ο πιτσιρικάς με το καπελάκι ανάποδα που τα σπάει με τον Spawn δεν ψάχνει πια τεύχη για τον εαυτό του αλλά για τους γιους του. Κι όλα αυτά μέχρι να ανοιγοκλείσεις τα μάτια!

Το Σάββατο 16/12 γιορτάζουμε και σας περιμένουμε!
Στις 19:30 θα κόψουμε την τούρτα των είκοσι χρόνων μας, ενώ από το πρωί θα υπάρχουν κεράσματα, καφές φίλτρου και κουλουράκια για τους πρωινούς τύπους και κρασάκι για τους μεσημεριανούς!

Μόνο για εκείνη την ημέρα, οι προσφορές σε κόμικς, φιγούρες και βιβλία θα ξεκινούν από το -30% και θα φτάνουν το -70%!

Τέλος, στο event θα βρίσκονται πολλοί φίλοι δημιουργοί που θα υπογράφουν αντίτυπα των κόμικς τους!

Σελίδα εκδήλωσης στο Facebook

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Loading…

Το ημερολόγιο ενός εξωγήινου

Το ημερολόγιο ενός εξωγήινου: Παρουσίαση βιβλίου

ηλιακό σύστημα

Η Νasa ανακάλυψε ηλιακό σύστημα που μοιάζει με το δικό μας