, ,


Ο Martin Hellwood και τα στοιχειωμένα του τραγούδια μόλις κυκλοφόρησαν!

Ο συγγραφέας Γιώργος Μεσολογγίτης που συστήθηκε στο κοινό το 2015 με τη νουβέλα τρόμου: ‘«Η Εκδίκηση» του Ιάσονα Λεμονιάτη’, ενώνει και πάλι τις δυνάμεις του με τις εκδόσεις Rising Star, παρουσιάζοντας το δεύτερο του βιβλίο με τίτλο: Martin Hellwood – Μάρτιν Χέλγουντ.Μια ιστορία πάθους και μυστηρίου, όπου το φως και το σκοτάδι σμίγουν σε μια παράλογη χαραυγή αισθήσεων. Ένα υπερφυσικό θρίλερ για γερά νεύρα.

«Ένα ψυχεδελικό ταξίδι στον κόσμο της ροκ, των ανείπωτων επιθυμιών, του αίματος και του θανάτου!» ~ από την εισαγωγή του συγγραφέα Γιώργου Γιώτσα.

Περίληψη του βιβλίου:

Οξφόρδη, σχεδόν Πρωτοχρονιά…
Ο Άρης μόλις είχε προσπαθήσει να ξορκίσει τους δαίμονες του και πίστευε ότι μπορούσε να γυρίσει σελίδα πια. Όμως ένας μάνατζερ, ο Τζέρι Κόλντγουιλ, εμφανίστηκε από το πουθενά για να τον αναστατώσει και πάλι.Έφερνε μαζί του μια πρόταση· ένα βαρύ φορτίο. Του ζητούσε να βαδίσει στα μονοπάτια προς τη λεωφόρο της δόξας, για το χρήμα και τη φήμη, ξανά. Του ζητούσε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στο ταλέντο του.Η πορεία του Άρη, από την Ελλάδα προς το όνειρο του, θα έκανε ακόμα μια στάση. Στη χειρότερη κόλαση που είχε φανταστεί. Εκεί, πίσω από την κουρτίνα που κρύβονταν τα τέρατα.

Δείτε τοTrailer του βιβλίου:

Μαζί με την κυκλοφορία του βιβλίου, ο Γιώργος Μεσολογγίτης κάνει το δεύτερο βήμα του και στη δισκογραφία. Μετά το digital single του 2014, Love’s Apparitions, έρχεται και το Martin Hellwood OST. Τα τραγούδια και η μουσική που έδωσαν και πήραν έμπνευση από το βιβλίο Martin Hellwood. Μια αλληλεξαρτημένη σχέση του καταραμένου μουσικού με τις μελωδίες του.Μια παραγωγή που κράτησε από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι τον Ιούνιο του 2017 στα Made In Hell – Rehearsal & Recording Studio του David Prudent και συμμετείχαν οι μουσικοί: Jason Crosby Mistsis, Πάνος Μαλαχιάς (ex- ΠαΜαλ, The Rockin’ Dead), Γιάννης Ψαράκης (ex-Ganzi Gan), Κώστας Στριφτός (The Rockin’ Dead) και Μαρίνα Καλαμάκη.

Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο στα:
iTunes | Amazon | Google Play | Spotify | Bandcamp (Δώρο Ebook με τις πρώτες 113 σελίδες του βιβλίου).

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by MindHack News

Παράξενα νέα από τον Ελληνικό χώρο της Εναλλακτικής αναζήτησης αλλά και το εξωτερικό, ειδήσεις και σύντομα άρθρα από την Ομάδα Mindhack News

Comments

Loading…

Aherusia

Προμηθέας : Μια θεατρική παράσταση των Aherusia

Φαντασία

Γυναίκες και Φαντασία στα Reflections του Death Disco