,


Κυκλοφορεί το The Complete Mystical Records of Dr. John Dee

Ένα Δίτομο έργο για τους τους ερευνητές και όσους θαυμάζουν το έργο του Δρ. Τζον Ντη

Για τους φίλους, τους ερευνητές, για όσους θαυμάζουν το έργο του Δρ. Τζον Ντη, το Σεπτέμβριο του 2017, ένας μήνας και κάτι ψιλά δηλαδή από σήμερα, οι εκδόσεις Llewellyn και ο συγγραφέας Kevin Klein,  δημοσιεύουν μια καταπληκτική συλλογή με τίτλο The Complete Mystical Records of Dr. John Dee: Transcribed from the 16th-Century Manuscripts Documenting Dee’s Conversations with Angels. To έργο αριθμεί δύο τόμους και 1760 σελίδες, ενώ μεταξύ άλλων  σημαντικών χειρογράφων της εργασίας του Ντη, περιλαμβάνει 2 ανέκδοτα χειρόγραφα.

   Η οργανωτική δομή της ύλης του και η συγκέντρωση τόσων πληροφοριών που σχετίζονται τόσο άμεσα με την εργασία του ίδιου του Ελισαβετιανού διοροσκόπου και επιστήμονα, η συμπερίληψη γλωσσαρίου επεξήγησης αρχαϊζουσών και αγνώστων λέξεων καθώς και η ενσωμάτωση «αγγελικού» λεξικού καθιστούν αυτή τη νέα έκδοση ένα πολύτιμο βοήθημα τόσο στα χέρια των ερευνητών της εσωτερικής γραμματείας όσο και για τον κάθε ενδιαφερόμενο για την ενωχιανή παράδοση.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε εδώ:  | Για τον συγγραφέα μπορείτε να δείτε εδώ: Kevin Klein

Πηγή

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Loading…

Science Fiction

Science Fiction: Ταξίδι στο άγνωστο στην Στέγη Ωνάση

Ίνκιουμπι

Ίνκιουμπι: Οι Νυχτόβιοι Ενεργειακοί Δαίμονες του Σεξ