, ,

Συνέντευξη Mindhack CloseUp: Reflections Death Disco

Σε μία προσπάθεια να αναπτυχθεί περισσότερο και πιό διαδραστικά η σελίδα της Εναλλακτικής αναζήτησης, το Mindhack.gr ξεκινά μία σειρά από video-συνεντεύξεις με τον τίτλο Mindhack CloseUp. Σε αυτό το πρώτο Mindhack Closeup, ο Αποστόλης Χειρδάρης και το The Mindhack Project φιλοξενείται στην Σκηνή του Death Disco από τον Γιώργο Σαφελά, που μας μιλά για την πορεία των Reflections Death Disco και της τέταρτης Χρονιάς που ξεκινά απόψε το βράδυ και αναμένεται συναρπαστική!

Δίχως τον απαιτούμενο κατάλληλο εξοπλισμό , αλλά με μεγάλο ενθουσιασμό ξεκινάμε αυτή την νέα προσπάθεια, που στόχο έχει να παρουσιάζει τις απόψεις ανθρώπων που κάνουν την εναλλακτική αναζήτηση ακόμη πιό ενδιαφέρουσα στον Ελληνικό χώρο.

Reflections Death Disco

Τα μέσα, ( ο ήχος και η εικόνα) σταδιακά θα βελτιώνονται και θα παρέχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην προσπάθεια που επιχειρείται. Αν θέλεις και εσύ να δεις κάποιον αγαπημένο σου Συγγραφέα, δημιουργό ή άνθρωπο του Εναλλακτικού χώρου στην Κάμερα του Mindhack CloseUp, δεν έχεις παρά να μας στείλεις την πρότασή σου..

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Written by MindHack News

Παράξενα νέα από τον Ελληνικό χώρο της Εναλλακτικής αναζήτησης αλλά και το εξωτερικό, ειδήσεις και σύντομα άρθρα από την Ομάδα Mindhack News

Comments

Loading…

αρπαγή της Ευρώπης

Η αρπαγή της Ευρώπης απ’το άλσος Περιστερίου στον μύθο

Σαμάνοι

Τεκνομάγοι : Οι Σαμάνοι της Τεχνολογικής Εποχής