, ,


Μην χάσετε την έκθεση Vintage Cosplay 2

Tο Κόρινθος Cosplay και το γκρουπ POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR επιστρέφουν στην πρωτεύουσα για τέταρτη φόρα και με μεγάλη χαρά σας παρουσιάζουν το Vintage Cosplay 2, υπό την αιγίδα της έκθεσης Vintage Toys 2018 & www.vintagetoys.gr.
Ελάτε να επισκεφτείτε το περίπτερο μας στην Έκθεση Vintage Toys 2018.

Το Vintage Cosplay 2 θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο όπου θα πραγματοποιηθεί και η Έκθεση Vintage Toys 2018, σε νέο χώρο στην Τεχνόπολις Δήμου Αθηναίων, στο Κτίριο «Μηχανουργείο».

Το cosplay event, έχει vintage χαρακτήρα. Οι #cosplayers μπορούν να παρευρίσκονται στον χώρο αυτό και τις τρεις ημέρες ντυμένοι vintage χαρακτήρες από comics, cartoons, series, movies και video games των 70’s, 80’s & 90’s.
Vintage χαρακτήρες όπως DC, Marvel, Star Wars, Transformers, GI Joe, Μικρό μου Πόνι, Bardie, Playmobil, Lego, Gatchaman (Ομάδα G), Super Mario Bros, Cabamarou, Dragonball, Sailor Moon, BraveStarr, Voltron, Saber Rider, He-Man and The Masters Of The Universe, She-Ra Princes Of Power, Thundercats, Silverhawks, Sport Billy, Power Rangers/Super Sentai, The Smurfs, Looney Tunes, Walt Disney, Space Sheriff Gavan, Love Bears, Kamen Rider, Anime και άλλα πολλά.
Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να κάνετε οποιοδήποτε vintage cosplay χαρακτήρα, μπορείτε να έρθετε με οποιοδήποτε cosplay γενικού περιεχομένου.

Photo shooting από τον Aris Avramidis και video shooting από τον Thanashs Stefosis.
Το photo και video shooting θα πραγματοποιηθεί σε όλη την διάρκεια του Vintage Cosplay 2 & Vintage Toys 2018 και τις τρεις ημέρες.

Την τρίτη ημέρα του event στις 19:30 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί διαγωνισμός καλύτερου #Cosplay. Τρεις θα είναι οι νικητές με το καλύτερο #Cosplay στον Νομό Αττικής, όπου θα κερδίσουν #SUPER #ΔΩΡΑ#ΕΚΠΛΗΞΗ.

Χορηγοί επικοινωνίας:
Κόρινθος Cosplay
POWER RANGERS/SUPER SENTAI GR
Lazaros Koriatopoulos Official
All Thundercats Episodes GR
Saber Rider And The Star Sheriffs GR
Thundercats GR
Konina_03 cosplay and more
Cosplayers//GR
Youtube Channels:
https://www.youtube.com/user/LazarosKoriatopoulos/videos
https://www.youtube.com/channel/UCBW2LWEFVaEQfMfBoD7GoQQ
https://www.youtube.com/c/CosplayersGR

What do you think?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Ο Παναγιώτης Κάρδαρης είναι αρθογράφος και συγγραφέας, γεννήθηκε στον Πειραιά το 1982, έχει κάνει θεολογικές σπουδές στην Αθήνα, έχει συμμετάσχει σε πολλά θεολογικά σεμινάρια και ημερίδες, δραστηριοποιείται στο χώρο της κοινωνικής αλληλεγγύης και αρθρογραφεί σε περιοδικά, έντυπα και ιστοσελίδες του εναλλακτικού χώρου. Έχει εργαστεί στον ιδιωτικό τομέα, σε οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών και ασχολείται έντονα με τα κοινά. Παράλληλα ειδικεύεται στον τομέα της γεωθρησκευτικής ανάλυσης ευαίσθητων περιοχών του πλανήτη, όπως η Μέση Ανατολή και το Θιβέτ αλλά και στην μεσαιωνική. προμεσαιωνική και αναγεννησιακή εσωτεριστική γραμματεία.

Comments

Loading…

τέλος του κόσμου

Νέα θεωρία υποστηρίζει ότι το τέλος του κόσμου έρχεται 23/4

Συσκευή ευθανασίας

Συσκευή ευθανασίας προκαλεί έντονες αντιδράσεις στην Ολλανδία!!